Freedive LEVEL 3  en Masterclass Pool en Masterclass Deep freediver

Masterclasses Freediven

Nieuw in ons opleidingstraject is de Masterclass Pool en de Masterclass Deep Diving die we hebben ontwikkeld. Dit is voor gevorderde freedivers met een minimale instapniveau van SSI level 2 of AIDA 3* poolfreediver. De nadruk ligt bij beide opleidingen op je eigen persoonlijke ontwikkelplan.

In de Masterclass Pool behandelen we de theorie van de freedive Level 3 en de 4* en we hebben veel meer zwembad watertijd en tijd om aan het mentale aspect te werken in vergelijking met de reguliere opleiding. Video analyses, NLP, en alle zwembaddisciplines zijn onderdeel van de cursus. We zijn er zelf heel enthousiast over en hopen hiermee een mooi programma te hebben voor de freediver die overal net dieper in wil duiken.

Masterclass Deep Diving

Daarnaast is de Masterclass Deep Diving. Hierbij heb je meer duiken dan in het reguliere programma en zijn we echt alleen maar bezig met het verbeteren van jouw technieken en het doorbreken van eventuele mentale blokkades. Aangezien deze programma’s erg op maat zijn is het maximaal aantal deelnemers gelimiteerd tot 6 deelnemers, dus zorg dat je je snel inschrijft! Deelnemers die aangeven beide programma’s te gaan volgen gaan voor deelnemers die 1 programma wensen. Bij de combinatie boeking kun je na de opleiding klaar zijn voor je Freedive Level 3 brevet of je 4*. Mail ons voor je inschrijving info@enker.nl .

Data Masterclass Pool

Zie nieuwsbrief, indien je niet bent geabonneerd op onze nieuwsbrief schrijf je dan nu in of bel 06 462 90 581.

Kosten masterclass Pool

Euro 395,- Max. 6 deelnemers, min. 4

Masterclass diepte

2019 van 27 t/m 30 juni  in de Kreidesee in Hemmoor Duitsland.

Kosten cursus masterclass diepte

Exclusief reis- en verblijf Euro 395,- (Verblijf in gedeeld appartement ongeveer Euro 155,- pp incl gebruik faciliteiten Kreidesee)

Aanbieding: Bij deelname aan beide cursussen hebben we voor de snelle vogels een aanbieding en is de pakketprijs Euro 765,-!! Heb je interesse neem dan contact op.

Inschrijven of meer weten?
naar alle opleidingen
Instructies voor de freedive les
Groepsfoto freedive opleiding, cursus, les bij Enker