Monovinspecialty pool of pool en diepte (constant weight)

Lijkt het je ook zo heerlijk om door het water te gaan terwijl je sierlijk beweegt als een dolfijn of zeemeerman/min? Dan is de monovinspecialty zeker iets voor jou! In 2 avonden krijg je heel veel informatie over monovinnen en hun toepassing en wat nog veel belangrijker is: je krijgt heel veel oefeningen mee die je in staat stellen een perfecte monovinslag te ontwikkelen. Instapniveau is poolfreediver.

NIEUW: Je kunt nu na de pool monovinspecialty ook voor de diepte gaan. Dit doen we in Dive4life. Instapniveau is level 1 freediver.

Goed (verrassend) nieuws: bij deze specialty heb je geen monovin nodig! Je krijgt wel een heleboel informatie over monovinnen en de mogelijkheid om verschillende vinnen te proberen. We hebben hier niet heel veel verschillende voetmaten in. Het kan dus zijn dat als je erg grote voeten hebt dat je dan niet in de vin kunt. Om de vaardigheden van het leren zwemmen met een monovin te leren beheersen heb je echter geen monovin nodig. Mocht je al uitkijken naar een monovin dan is het wellicht verstandig als je eerst aan de specialty mee doet. Je krijgt in de eerste les veel informatie over verschillend soorten monovinnen en de opties die er zijn, zodat je begrijpt welke vin het beste past bij jouw behoefte. Het is een grote pré als je geen ervaring hebt, want doen hoeven we je geen foute gewoonten af te leren! Een filmpje (met een knipoog) van een CWT duik met monovin vind je onder aan de pagina.

Instapniveau?

Voor de monovinspecialty pool dien je een poolbrevet the hebben. Wil je ook meedoen in het diepe deel voor CWT, dan is een level 1 brevet een voorwaarde.

Benodigdheden?

zwemkleding,

enthousiasme,

zwembadvinnen,

masker/ fluid goggles (of zwembril met neusklem voor zwembaddeel),

freedivevinnen (ivm buddy’s) en loodgordel en neklood met genoeg lood om je uit te trimmen in het zwembad

Waar?

Bij onze samenwerkingspartner duikcentrum The Wave, Marconistraat 9B, Hillegom en het zwembad in Badhoevedorp voor de theorie en het zwembaddeel. Voor CWT is er een halve dag Dive4life op het programma.

Wanneer?

De data vind je in de nieuwsbrief. De eerste avond is van 18.30 uur tot ong. 22.45 uur start bij Duikcentrum The Wave, Marconistraat 9B, Hillegom. Om 20.00 uur vertrekken we naar het zwembad De Sporthoeve in Badhoevedorp, Snelliuslaan 1. Dive4life dag zie nieuwsbrief.

Kosten?

Pool Monovinspecialty Euro 116,- exclusief optioneel SSI digitaal brevet en theoriemateriaal (+ Euro 29,-).  Graag opgeven bij inschrijven of je inclusief of exclusief SSI materiaal wilt.

Dive4life dag plus Euro 100,- voor CWT plus de entree kostprijs van Dive4life (ong. 29 euro). De kosten van Dive4life worden bepaald op de groepsgrootte en wordt apart gefactureerd.

Minimaal aantal deelnemers?

6 pool

4 voor CWT (deze kan alleen als je het pool deel hebt meegedaan)

Inschrijven?

Geef duidelijk aan bij de inschrijving of je mee wilt doen met de pool monovinspecialty of ook met de constant weight dag (diepte met monovin) mee doet.

Inschrijven door een mail te sturen naar info@enker.nl. Na ontvangst van de factuur het cursusgeld overmaken naar IBAN:NL34INGB0005141669 ovv je naam en factuurnummer. Je inschrijving is definitief als het geld is ontvangen.

Inschrijven of meer weten?
naar alle opleidingen
Monovin opleiding / cursus vinzwemmen