Free Immersion Specialty

Free Immersion is de discipline waarbij je jezelf naar beneden trekt aan je armen langs een lijn. Dit doe je ofwel met je hoofd naar beneden ofwel met je hoofd omhoog. Het is een heerlijke discipline, die je heel veel vrijheid in het water geeft. Ook als je wat moeite hebt met klaren kun je meedoen aan deze specialty. Je krijgt voor ongeveer maximaal 1 uur theorie en vervolgens 2 dieptesessies van minimaal 1 uur per sessie.

Instapniveau?

SSI pool freedive brevet of hoger. Voor level 2 freedivers is er extra aandacht voor het freefall aspect bij de Free Immersion Specialty.

Benodigdheden?

  • zwemkleding,
  • enthousiasme,
  • masker (plus evt. neusklem),
  • freedivevinnen (voor het buddyeen) en loodgordel met genoeg lood om je uit te trimmen  (die laatste 2 kun van ons gebruiken als je er geen hebt)
  • een pak voor buitenwater of Dive4life (eventueel te huren)

Waar?

Dit staat in de nieuwsbrief. Ofwel in het buitenwater in Vinkeveen  (Zandeiland 4) of wel in Maarsseveen (Parkeerplaats geheel achterin de hoek, bij de ingang naar het meer) of in Dive4life.

Wanneer?

De data vind je in de nieuwsbrief. De specialty is een hele dag en er is ook tijd om aan het eind nog te spelen in het water.

Kosten?

Euro 155,- inclusief entree Dive4life (doordeweeks, weekendtoeslag is + Euro 10,-). Dit is exclusief SSI brevet. De toeslag voor het digitale brevet is Euro 29,-. Het digitale materiaal is nog niet klaar. Dit wordt beschikbaar gesteld en is onbeperkt te downloaden zodra het klaar is en je je op hebt gegeven voor het brevet. Graag aangeven bij je inschrijving. Het SSI Free Immersion specialty brevet is geldig voor de erkenningslevels.

Minimaal aantal deelnemers?

4 max. 8 (boven 4 studenten met 2 instructeurs voor dieptesessies.)

Inschrijven?

Inschrijven door een mail te sturen naar info@enker.nl en het cursusgeld over te maken naar IBAN:NL34INGB0005141669 ovv je naam en FIM Specialty. Je inschrijving is definitief als het geld is ontvangen.

Inschrijven of meer weten?
naar alle opleidingen
Monovin opleiding / cursus vinzwemmen