Heeft u nog vragen, neem gerust contact met ons op!

Indien je onze nieuwsbrief wilt ontvangen schrijf je dan apart daarvoor in op de pagina aanmelden nieuwsbrief.

Wij krijgen vaak dezelfde vragen gesteld, dus voordat je jezelf werk op de hals haalt; kijk eerst hier eens of het antwoord op uw vraag er bij staat.

Opgeven voor een opleiding? Mail de opleiding waar je je voor wilt opgeven met je naam, adresgegevens, geboortedatum en je mobiele nummer via onderstaand contactformulier of mail direct naar info@enker.nl.


Wilt u weten hoe Enker omgaat met uw persoonsgegevens? Lees dan hier ons Privacy Policy.

Wij vinden het prettig wanneer u ons belt met uw vragen. Soms komt dat niet uit, bijvoorbeeld als u ’s nachts wakker wordt uit een prachtige freedive droom en direct uw vragen wilt stellen. Dan hebben wij toch ook liever dat u mailt of het onderstaande vragenformulier invult om contact met ons op te nemen.

Voor de data van cursussen kunt u zich inschrijven via de nieuwsbrief. Zo lang er bij ons nog geen duidelijkheid over de planning is ontvangt u geen nieuwsbrief. Wij zijn de dichtstbijzijnde freediveschool voor de regio Amsterdam, Leiden, Den Haag, Haarlem. Al hebben we heel regelmatig ook mensen uit Belgie en Duitsland, omdat ze heel graag juist bij ons les willen. Doen ze goed. Omdat les 1 vanuit het freediven is dat afstand en tijd allemaal relatief is :-)! We zien je vragen graag tegemoet.

Wij geven les bij:          

Duikcentrum The Wave
Marconistraat 9B
2181 AK Hillegom

Ons postadres:      

ENKER Freedive experts
Huijgenswende 10
2182 PH Hillegom

Adres meest gebruikte zwembad:

Zwembad De Sporthoeve
Snelliuslaan 1
1171 CZ Badhoevedorp

Overige contact informatie:

Telefoonummer ENKER: 06-46290581
KvK nummer: 27319481
BTWnr.: NL002080137B34
IBAN: NL34INGB0005141669
BIC: INGBNL2A
Algemene voorwaarden: HIER