Klik hieronder op één van de buttons om onze Freedive opleidingen te bekijken!

Try Freediving/ Introductie

Try Freediving/ Introductie

Freediving Level 1 opleiding

Freediving Level 1 opleiding

Monovin Specialty

Monovin Speciality

No Fins Specialty

No Fins Specialty

Freediving Level 2 opleiding

Freediving Level 2 opleiding

Freediving Level 3 opleiding

Freediving Level 3 opleiding

Freediving Instructeur Level 1,2,3 opleiding

Freediving Instructeur Level 1,2,3 opleiding

Klaar Workshop voor diep duiken

Klaar Workshop voor diep duiken

Free Immersion Specialty

Free Immersion Specialty

Training Tables Specialty

Training Tables Specialty

Variabel Weight Specialty

Variabel Weight Specialty

Ervaring Buitenduiken

Ervaring Buitenduiken

Freedive Erkenningsbrevetten

Freedive Erkenningsbrevetten

Algemene informatie freedive opleidingen (lokatie en organisatie)

Wij geven les als SSI freediveschool. Nanja is SSI Freedive Instructeur Trainer. Wil je bij ons een opleiding volgen en kom je van een andere freedive opleidingssysteem? Bel ons dan (06-46290581) even op voor overleg waar we je het beste kunnen inschalen.

SSI DiveCon en hoger gebrevetteerde duikers kunnen een versneld traject tot SSI Level 1 freedive instructeur worden. De bij ENKER werkende instructeurs zijn echter allemaal diep duikende freedivers, omdat wij onze kwaliteitseisen hoog hebben staan. De instructeurs die bij ENKER werken zijn er dan ook trots op een ENKER instructeur te zijn! Wilt u de goedkoopste en makkelijkste opleiding met 100% slagingsspercentage dan bent u bij ons niet aan het juiste adres. Wij staan voor kwaliteit en willen je graag opleiden tot een veilige freediver die veilig en met plezier van deze geweldige sport geniet!

De opleidingen die wij zelf organiseren geven wij tenzij anders vermeld op de woensdagavonden van 18.30- 23.15 uur. De theorie geven we ten alle tijden bij onze samenwerkingspartner Duikcentrum The Wave, Marconistraat 9B in Hillegom. Het zwembad is De Sporthoeve, Snelliuslaan 1 in Badhoevedorp. Heeft u een eigen duikschool of -vereniging dan kunt u ons ook vragen voor opleidingen op lokatie. U verzorgt dan het water en de theorieruimte en wij voor de opleidingen. Bel ons gerust voor meer informatie.

Wat kunt u verwachten?

Wij zijn van veel markten thuis en wellicht heeft u nog niet helemaal de website bekeken. Hiernaast vindt u daarom ook kort wat we allemaal doen en wat onze specialismen zijn. Het overlappende kenmerk is dat we graag letterlijk en figuurlijk diep gaan. Dus blijft u graag op alle gebieden aan de oppervlakte? Dan is deze sport of vorm van bedrijfstrainingen waarschijnlijk niets voor u. Wilt u echter wel diepgaande inzichten in en langdurige verandering? Neem dan zeker contact op.

Freediven, juist bij ENKER omdat:

  • we de beste freedive instructeurs van Nederland hier hebben werken
  • wij vooral gekenmerkt worden door ons enthousiasme en dat steekt aan
  • als enige school in Nederland kun je hier van beginner tot instructeur opgeleid worden
  • wij verzot zijn op ons vak en dus net een stapje meer doen
  • we gek zijn op feedback en daar dus altijd iets mee doen om topkwaliteit te kunnen leveren

Enkele referenties

Bij Enker verschillende cursussen en workshops gevolgd met betrekking tot freedive. Nanja en Judith zijn naast zeer ervaren gediplomeerde freedive instructrices, die je veilig met de sport in aanraking laat komen. Ook coaches die haarfijn aan voelen wat iemand nodig heeft om tot goede prestaties te komen. Iets wat je ook mee kan nemen in het dagelijkse leven.
Eric Wilbers, Freediving
Na een aantal aanknopingspunten dacht ik dat freediven wel eens de oplossing kon zijn om opnieuw koers te bepalen. Na een telefonisch gesprek adviseerde Nanja eerst een coachingsessie ipv de freedive opleiding. Na een visualisatieoefening waarbij al heel veel puzzlestukjes op zijn plek vielen, was na de oefening in het water, voor mij het plaatje rond. Na een sessie heeft Nanja mij veel inzicht gegeven hoe je eigen denkpatroon je erg kan tegenhouden in je ontwikkeling. Prachtig om dit op deze manier te ontdekken.
“Nanja een is powervrouw pur sang. Haar inzet, betrokkenheid, motivatie, kritische blik en feedback zijn heel waardevol. Door haar positieve levenshouding en instelling motiveert ze mensen om haar heen. Ze is heel snel in haar denken en met een lachend gezicht zegt ze precies dat wat je nodig hebt om zelf te groeien als mens. Ik beveel Nanja als coach en trainer ten zeerste aan!”
Wendy Goudzwaard, Over bedrijfstrainingen