Nanja van den Broek leren kennen?

Nanja van den Broek is een topsporter en huidig wereldrecordhouder freediving op de discipline Variabel Weight. Zij bereikte dat record door te duiken naar 130 meter, waar een druk van 14 bar op je lichaam drukt. Zij kenmerkt zich doordat ze een sterke doelgerichtheid heeft en de voor haar belemmerende gedachten met behulp van NLP technieken heeft kunnen ombuigen naar ondersteunende gedachten. Naast haar wereldrecord heeft Nanja van den Broek inmiddels 30 Nederlandse records op haar naam staan. Momenteel besteedt ze haar tijd meer aan het begeleiden van mensen in bedrijfstrainingen, coaching en als freedive instructeur Trainer.

Momenteel is Nanja een held in de nieuwe App van de Plastic Soup Foundation “My Little Plastic Footprint”. Zij stimuleert mensen vanuit haar rol als ambassadeur van de Plastic Soup Foundation om op een andere manier met je eigen footprint om te gaan. Hier geeft zij regelmatig lezingen over. Vind je het leuk om Nanja te volgen? Download dan de App en doe mee!

Nanja heeft een nieuwe website (Engels) www.nanjavandenbroek.com

Kenmerken van Enker

We zijn een team mensen met passie voor sport, die de kwaliteit van onze opleidingen graag hoog houdt. We richten ons op mensen die graag dieper willen dan de oppervlakte en graag het meeste uit hun cursus willen halen. We dagen daarbij de deelnemers uit om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen energie en ontwikkeling.

ENKER gelooft in een leeromgeving waarin mensen zowel letterlijk als figuurlijk diep gaan. De deelnemers worden uitgedaagd om verantwoordelijkheid te nemen voor alles wat er direct om hen heen gebeurt. Dit geldt voor de trainers net zo goed als voor de deelnemers. Freediving als middel om doelen te bereiken is onze specialiteit. Het water biedt een grenzeloze leeromgeving. Plezier en veiligheid staan gedeeld hand in hand op nummer 1!

Een bedrijf is de som van de kwaliteiten van de mensen die er werken. ENKER is gespecialiseerd in trainingen op niveau te geven. Dus of je nu een ervaren speervisser bent of juist wat waterangst hebt, bij ons ben je aan het juiste adres! Kenmerken van ons team: enthousiast, gepassioneerd, betrokken en persoonlijk.

Deze mensen zijn onze klanten en dit is wat zij zeggen: lees de reviews. Aangezien wij graag een stap verder gaan mag je bij ons met de opleiding doorgaan tot je het hebt gehaald. Ook als daar meer tijd voor nodig is, zonder bijkomende opleidingskosten. Geen andere freediveschool werkt zo. Nog een reden om ons als jouw beste keuze te ervaren.

Nanja van den Broek met jury worldrecord freediving

Variabel Weight wereldrecord

Hierbij ging Nanja van den Broek naar de onvoorstelbare diepte van 130 meter diepte met behulp van een slee/lift, waarna ze op eigen kracht omhoog zwom. Dit deed ze met behulp van een monovin. Ze verpulverde daarmee het oude record dat op 127 meter stond van de Russische icoon, wijlen Natalia Molchanova. Naast de ongelooflijke diepte maakte het nog meer indruk dat Nanja van den Broek dit doel behaalde in een heel kort tijdsbestek. Dit doordat ze alle visualisatie en andere ondersteunende technieken vanuit NLP toepaste.

nlp bedrijfstraining

NLP

Nanja van den Broek is een ervaren NLP trainer en coach en heeft alle technieken ook op zichzelf beoefend om haar doelen te kunnen bereiken. Ze gebruikt NLP technieken in de bedrijfstrainingen die ze geeft. ‘Ik kan niet anders meer ondertussen. Het zit in mijn DNA!, zegt zij zelf. Nanja is geen discipel van NLP en staat altijd open voor andere werkwijzen, modellen en technieken. Uiteindelijk past dat ook bij haar definitie van NLP ‘Het betere jatwerk van alles wat werkt uit psychologie, hypnotherapie en relatietherapie.’ Als begeleider bij je leerproces gaat Nanja er volledig van uit dat veranderingen snel kunnen plaatsvinden en dat de coachee/ het team alles in huis heeft om tot de juiste oplossingen te komen. Ze bemoeit zich dan ook vooral met het proces en wat ze daar ziet gebeuren in plaats van met de inhoud. Zij doet dit vanuit veiligheid en respect voor de mensen waar ze mee werkt.

freediving-nanja

Freediven

Freediving is een ongelooflijke sport welke de basis vormt voor ENKER. Het is een meetinstrument om mensen te laten ervaren welke consequenties hun denkpatronen hebben voor hun eigen energie in de vorm van hun zuurstofverbruik. Bij ENKER werken alleen mensen die compleet door Nanja en haar team van mensen zijn opgeleid en die allemaal vanuit hun eigen specifieke krachten werken en daarnaast stuk voor stuk geweldige freedivers zijn. ENKER is een freediveschool waar de studenten en hun leerproces centraal staan. Er wordt zo individueel als mogelijk instructie gegeven en we sluiten zoveel mogelijk aan bij je beginniveau. We begeleiden mensen met waterangst tot Nederlandse recordhouders en zijn bij iedereen even enthousiast. Humor vinden wij belangrijk, net als gezelligheid, dus daar is ruimte voor in de cursus en trainingen die worden verzorgd. Heb je speciale wensen? We horen het graag.  Nanja en haar team zien het als een uitdaging en missie om het beste uit elke deelnemer te halen!

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden via onze maandelijkse nieuwsbrief?

Klik op de knop aanmelden nieuwsbrief om op de hoogte te worden gehouden van veranderingen binnen onze opleidingen!
Aanmelden nieuwsbrief