Ervaring in buitenduiken opdoen?

Het is nu mogelijk om samen met een ervaren instructeur in het Nederlandse buitenwater te freediven! De datum voor een open inschrijving wordt via facebook en/of de nieuwsbrief bekend gemaakt. Dus als je graag begeleiding wilt bij je eerste duik in het buitenwater of wil je meer ervaring opbouwen voor je aan Level 2 begint? Of wil je weten of recreatief freediven wat voor je is? Misschien zijn er nog wat skills af te ronden voor je brevet (t/m SSI Level 2)? We begeleiden je op jouw brevetniveau, of dat SSI, AIDA of PADI is maakt niet uit. 
Wij zorgen voor een boei, een lanyard, kennis en veiligheid. Jij zorgt voor je eigen uitrusting die geschikt is voor het buitenwater. Klinkt dat goed? Lees dan vooral verder.

Voor wie is dat buitenduiken?
(Vers) gebrevetteerde freedivers, die in buitenwater willen freediven.

Wanneer?
Van mei t/m september op aankondiging in de nieuwsbrief en op Facebook of op verzoek.

Waar?
Baambrugge Zuwe 143B, Vinkeveen (Zandeiland 4). Maximale diepte volgens brevet of maximaal 23m.

Wat heb je nodig?
Je hebt een Total Freediving System nodig: wetsuit 5 mm / masker / snorkel / lood / lampje (optioneel) / vinnen / sokken / handschoenen. Een pak is eventueel ter plekke te huur.

Wat krijg je er voor?
Je instructeur staat helemaal ten dienste van jou en is dus jouw buddy. Je krijgt begeleiding en advies m.b.t. techniek die past bij de brevettering.
Alles kunnen we aanpassen naar jouw wensen. Je instructeur zorgt voor een veilige duikomgeving en evalueert de sessie met de jou.

Doelstellingen
– Je kan je ontwikkelen binnen je brevettering.
– Je krijgt uitleg over het duiken in Nederlands open water.
– Je krijgt specifieke informatie over Zandeiland 4.

Kosten
€ 68 bij 1 persoon
€ 58 per persoon op basis van 2 personen
€ 48 per persoon op basis van 3 personen

Bij annulering door slecht weer plant je instructeur een nieuwe datum.

Wat is een sessie: voor buitenwater hanteren we een tijd van ca. 1 uur in het water. Voorbereiding, omkleden, debriefen etc. valt daar niet onder. Let op: als je instructeur of mede-studenten het te koud hebben kan de instructeur besluiten de sessie in te korten.

Bij annulering door slecht weer plant je instructeur een nieuwe datum. Je instructeur geeft aan of de omstandigheden verantwoord zijn en kan altijd cancellen. Bij voorspelde onweer en alle wind > 5 bft wordt de sessie door je instructeur gecanceld en maken we een nieuwe afspraak

Inschrijven buitenduiken?

Voor vragen of aanmelden kan je mailen of bellen: info@enker.nl of bel 06-46290581 De data staan op Facebook en in de nieuwsbrief. Voor de eerste duik krijg je een factuur die voldaan dient te zijn voor de duik.

Inschrijven of meer weten?
naar alle opleidingen
buitenduiken Vinkeveen
Nanja in Nederlandse wateren