SSI FREEDIVE ERKENNINGBREVETTEN

SSI geeft haar freedivers freedive erkenningsbrevetten ter erkenning wanneer zij een bepaald opleidingsniveau bereiken en een zekere ervaring hebben opgedaan. Kijk hieronder welk niveau je zit en welk verkenningsbrevet binnen je bereik is. Een leuke manier om je ingestoken energie mee te belonen!

SSI Specialty Freediver

I. VOORWAARDEN VOOR DEELNAME

Minimale leeftijd: 12 jaar
SSI Basic Freediver of in het bezit van een gelijkwaardig brevet van een andere erkende opleidingsorganisatie.

II. VEREISTEN VOOR BREVETTERING

Twee (2) Freediving Specialtyprogramma’s volgen 15 freedive-sessies loggen

OPMERKING: Slechts één (1) specialty van een andere erkende opleidingsorganisatie kan meetellen voor het brevet Freediving Specialty Diver. Alle brevetten van een andere organisatie dan SSI moeten in ODiN worden ingevoerd om aan de cursist vrijstelling kunnen te verlenen. OPMERKING: Het aantal gelogde freedives moet onder het MySSI profiel van de cursist in ODiN worden ingevoerd.

III. BREVETTERING

Zodra aan alle eisen is voldaan en het pro el van de cursist in ODiN is bijgewerkt (inclusief een recente pasfoto), wordt er kosteloos een digitaal Specialty Freediver-brevet aangemaakt.

SSI Advanced Freediver

I. VOORWAARDEN VOOR DEELNAME

Minimale leeftijd: 15 jaar
SSI Freediver Level 2 of in het bezit van een gelijkwaardig brevet van een andere erkende opleidingsorganisatie.

II. VEREISTEN VOOR BREVETTERING

Drie (3) specialtyprogramma’s, waaronder Freediving Training Tables. 24 freedive-sessies loggen.

OPMERKING: Slechts twee (2) specialty’s van een andere erkende opleidingsorganisatie kunnen meetellen voor het brevet Freediving Specialty Advanced Diver. Alle brevetten van een andere organisatie dan SSI moeten in ODiN worden ingevoerd om aan de cursist vrijstelling te verlenen. OPMERKING: Het aantal gelogde freedives moet onder het MySSI profiel van de cursist in ODiN worden ingevoerd.

III. BREVETTERING

Zodra aan alle eisen is voldaan en het pro el van de cursist in ODiN is bijgewerkt (inclusief een recente pasfoto), wordt er kosteloos een digitaal Specialty Advanced Freediver-brevet aangemaakt.

SSI Master Freediver

I. VOORWAARDEN VOOR DEELNAME

Minimale leeftijd: 18 jaar
SSI Freediver Level 3 of in het bezit van een gelijkwaardig brevet van een andere erkende opleidingsorganisatie.

II. VEREISTEN VOOR BREVETTERING

Vier (4) specialtyprogramma’s, waaronder: Training Tables, DNF en Freediver Stress and Rescue. 50 freedive-sessies loggen.

OPMERKING: Slechts twee (2) specialty’s van een andere erkende opleidingsorganisatie kunnen meetellen voor het brevet Freediving Specialty Master Diver. Alle brevetten van een andere organisatie dan SSI moeten in ODiN worden ingevoerd om aan de cursist vrijstelling kunnen te verlenen. OPMERKING: Het aantal gelogde freedives moet onder het MySSI profiel van de cursist in ODiN worden ingevoerd.

III. BREVETTERING

Zodra aan alle eisen is voldaan en het pro el van de cursist in ODiN is bijgewerkt (inclusief een recente pasfoto), wordt er kosteloos een digitaal Specialty Master Freediver-brevet aangemaakt.

Century Diver – Silver Diver – Gold Diver – Platinum Diver

I. VOORWAARDEN VOOR DEELNAME

Minimale leeftijd: 12 jaar.
Basic Freediver of in het bezit van een gelijkwaardig brevet van een andere erkende opleidingsorganisatie.

II. VEREISTEN VOOR BREVETTERING

Century Diver – bij een SSI Dive Center aantonen dat de freediver 100 freedives heeft gelogd. Silver Diver – bij een SSI Dive Center aantonen dat de freediver 300 freedives heeft gelogd. Gold Diver – bij een SSI Dive Center aantonen dat de freediver 500 freedives heeft gelogd. Platinum Diver – bij een SSI Dive Center aantonen dat de freediver 1000 freedives heeft gelogd.

Het aantal duiken moet onder het MySSI profiel van de cursist in ODiN worden ingevoerd.

Inschrijven of meer weten?
naar alle opleidingen
SSI erkenningsbrevet
Monovin opleiding / cursus vinzwemmen