Training Tables

Na de eerste stappen die je maakt als freediver is het vaak de vraag en hoe nu verder? De specialty training tables zal je daar zeker mee helpen. Je krijgt uitleg over hoe je je eigen persoonlijke tabellen ontwikkelt en uitvoert voor zowel droog, statisch als dynamisch. Aangezien we ze niet alleen ontwerpen maar ook gaan uitvoeren hebben we er voor gekozen om de specialty niet in 1 hele dag, maar in 2 halve dagen te geven. Zo kun je tussen de cursusmomenten in weer compleet in je energie komen en er zo het meeste voor jezelf er uit halen. Aan het einde van de specialty heb je dan ook genoeg ideeën om lekker door te trainen.

Instapniveau?

Minimaal Pool Freediver.

Benodigdheden?

  • zwemkleding,
  • enthousiasme,
  • zwembadvinnen,
  • masker
  • Pak voor statisch (indien niet in het bezit in de cursusprijs bij inbegrepen)
  • freedivevinnen (ivm buddy’s) en loodgordel en neklood met genoeg lood om je uit te trimmen in het zwembad

Waar?

Bij onze samenwerkingspartner duikcentrum The Wave, Marconistraat 9B, Hillegom. We starten daar elke avond. De eerste avond doen we statisch daar. De tweede avond gaan we na de theorie bij The Wave naar het zwembad De Sporthoeve, Snelliuslaan 1 in Badhoevedorp.

Wanneer?

De data vind je in de nieuwsbrief. De avonden zijn van 18.30.00 uur tot ong. 23.15 uur start bij Duikcentrum The Wave, Marconistraat 9B, Hillegom.

Kosten?

Specialty Training Tables Euro 139,-.  Dit is inclusief SSI Training Tables specialty brevet.

Minimaal aantal deelnemers?

6

Inschrijven?

Inschrijven door een mail te sturen naar info@enker.nl. Na ontvangst van de factuur het cursusgeld overmaken naar IBAN:NL34INGB0005141669 ovv je naam en factuurnummer. Je inschrijving is definitief als het geld is ontvangen.

Inschrijven of meer weten?
naar alle opleidingen
specialty training tables