Elke keer zetten we in onze nieuwsbrief nieuwe tips die je kunt gebruiken om je freedive technieken te verbeteren. Natuurlijk kun je je nu direct inschrijven voor de nieuwsbrief en dat raden we je ook zeker aan. Je mist dan alleen alle gouden  freedive sleutels die zijn geweest. Daarom vind je in ons blog een overzicht van wat gouden freedive sleutels die al zijn behandeld.

Een gouden sleutel om dieper te kunnen duiken is het flexibel maken van je middenrif. De volgende video bevat een nuttige ademhalingsoefening om het middenrif flexibeler te krijgen. Dit is handig want daarmee vergroot je je longcapaciteit en daarmee je duikduur en diepte.

Belangrijk om te weten: Begin direct weer met rustig inademen op het moment dat je je duizelig voelt of de drang ervaart om adem te halen. Bouw de oefening rustig op. De mensen die al een cursus hebben gevolgd: Je weet dat (en hoe!)  je dieper in kunt ademen dan de man in dit filmpje! Veel succes en als je nieuwsgierig bent naar andere onderwerpen en je kunt ze niet vinden op onze website mail dan naar info@enker.nl om je vraag te stellen en wij zorgen dat die op onze website of in de nieuwsbrief terecht komt.